Збір фотоматеріалів для видання друкованої ілюстрованої книги «Флора Хмельниччини»

16.03.2017 10:58

Повідомляємо, що Хмельницький ОЕНЦУМ спільно з науковцями Кам’янець-Подільського і Хмельницького національних університетів за підтримки столичних науковців реалізовує черговий спільний науково-освітній проект «Флора Хмельниччини».

Пропонуємо долучити учнів підвідомчих навчально-виховних закладів до збору фотоматеріалів для видання друкованої ілюстрованої книги «Флора Хмельниччини» (орієнтовно - 1000 екз.), яка буде передана нашим закладом безоплатно закладам освіти області у їх бібліотеки для забезпечення потреб навчально-виховного процесу та екологічної освіти учнів (осінь 2017 року).

Найбільш якісні фото рослин рідного краю (не менше 3 м/б) в електронному варіанті та відомості про їх авторів (ПІБ, клас (гурток), навчальний заклад) будуть відібрані й розміщені у книзі її авторами - науковцями К-ПНУ ім. Івана Огієнка і ХНУ. Подібні спільні науково-освітні проекти - книги «Річки Хмельниччини» та «Гриби Хмельниччини», уже були реалізовані нашим закладом у попередні роки.

Матеріали для книги «Флора Хмельниччини» усім учням, які долучаться до проекту, необхідно направляти без зволікань на електронну адресу Хмельницького ОЕНЦУМ: hoencum@gmail.com. Звертаємо увагу, що у вересні цього року творчою групою  проекту планується його завершення.

Просимо повідомити педагогів і учнів підвідомчих закладів освіти та сприяти їх участі у проекті й забезпеченні книги якісними фотоматеріалами.

Довідки за телефонами Хмельницького ОЕНЦУМ: 55-14-49, 55-12-14